Passa al contingut principal

ELS CANVIS NO SEMPRE IMPLIQUEN UNA MILLORA...

El titular no vol ser catastrofista ni alarmista simplement és el reflex del que he vist i està passant amb els cursos per aturats i aturades que es fan des del SOC.

L'any 2009 quan vam iniciar els cursos del Fons Social Europeu en el primer semestre de l'any i que responien a una col·laboració SOC i la UOC et matriculaves a un d'ells i rebies informació i ajuda des del primer moment per tal d'assolir l'objectiu: adquirir uns coneixements concrets.

S'acaben els diners destinats a la partida que rep la UOC i els cursos es tornen a convocar des del SOC per començar a impartir-se a primers de maig. En aquest moment percebo que no serà, ni de bon tros, el mateix perquè triguen a confirmar la matrícula, en mails successius em diuen que l'inici es desplaça quinze dies... De quinze en quinze dies arribo al mes i mig. És 15 de juny. Per fi faré el curs. Quan entro amb el número d'usuari i contrasenya al curs d'acollida ( curs obligatori per familiaritzar-te amb el web) descubreixo que tots els alumnes som un número; no tenim personalitat. El fet em disgusta profundament i ho faig saber.

El mòdul d'acollida es caracteritza per ser impersonal i fred ja que el contacte virtual te'l crees a través d'un col·lectiu on es barregen tots els números ( perdó, les persones), de tots els cursos matriculats.

Al xat hi ha comentaris com: "...el sistema dóna error si utilitzes un navegador com Mozzilla perquè està configurat pel navegador Explorer..." etc. Sense comentaris al respecte.

Podria afegir més coses però, no ho faré perquè espero que la propera setmana quan inicii els continguts del curs m'aportin els coneixements que corresponen.

No tancaré el post sense remarcar que masses vegades quan algú assumeix les competències en sustitució d'una altra persona es fa canviant sistemàticament el que havia per copiar el que existia i funcionava per un nou format diluit que, només s'apropa a la idea bàsica de tot un conjunt. Si una empresa, una marca o una persona té una trajectòria laboral òptima i obté els objectius demanats perquè amb tanta freqüència es pensa que l'últim que ha arribat serà millor que l'anterior? L'educació i l'adquisició de coneixement no és qualsevol cosa. Cal que s'imparteixi per professionals. La cultura de l'e.learning no pot arribar a una part de la ciutadania pel que que siguin davant de la pantalla de l'ordinador. No s'ha de fer creure que amb un mail i poc més podràs accedir a un curs i més tard obtindràs un certificat.



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

FRASES MOTIVADORES RECORDADES DURANT EL 2013

Treballant amb ganes arribaràs al cim Cal lluitar per aconseguir el nostre objectiu El que fas pels altres de forma desinteressada i altruista, la vida t'ho torma passat el temps. Estic contenta i feliç, per tant emeto vibracions positives i plenes d'energia. Ets tú qui genera l'estat positiu que produeix felicitat.  Cualquier pérdida es una ganancia a otro nivel. Acepto que las cosas cambian, unas veces para mejor. ¿ Por qué los que más ayuda necesitan no la aceptan ? Lema: Acceptem l'afecte que ens ofereixen. Pregunta: Saps qui aspecte de la nostra vida controlem plenament? Canvia la forma de pensar sobre la manera en la qual ens comuniquem. El éxito está al alcance de nuestra mano. Escriure és l'art d'organitzar el caos Ets lliure de decidir què vols ser. Todo lo que no acaba conmigo me hace más fuerte (Nietszche) Les espectatives que posis en tu condicionaran el resultat. No son buenas ni la escasez ni el exceso. La amistad hace que la vi

JUDO: MARINA RODRÍGUEZ AL CAMPIONAT D'ESPANYA

Marina Rodríguez en un entrenament La Judoca rubinenca Marina Rodríguez anirà el proper dissabte dia 7 de maig a Madrid amb la selecció catalana per participar en el campionat d'Espanya de Judo.  Marina competirà diumenge en la categoria cadet - 63 Kg El seu entrenador, el mestre Joan Marcual ha fet la següent valoració que transcric a continuació: " La Marina ja ha aconseguit un objectiu que és molt complicat: arribar a aquesta fase final i estar entre les 16 millors d' Espanya (i per suposat la millor de Catalunya).  Diumenge, cada combat serà una final.  No ho tindrà gens fàcil, però no hi ha res impossible.  Sabem que lluitarà fins el final, com sempre.  Qui la vulgui guanyar ho passarà molt magre.  Molta sort Marina.  Tots estem amb tu." Si voleu seguir la competició es pot fer en directe via online.  Retransmissió en directe a Judo live   Marina Rodríguez  tatami 5, a partir de les 12 h. de d

TREBALLS A GANXET I PUNT DE CREU

Quan disposes de temps i esperes respostes i més respostes és interessant per aprofitar l'energia fer manualitats. Les fotografies corresponen a les darreres creacions en les que he estat ocupada. La primera fotografia és la d'un cucut de ganxet per penjar a la porta o a la paret, i la segona fotografia és un conjunt de pitets a punt de creu. La motivació és molt forta donat que he sabut que tornaré a ser tieta i estic entusiasmada.