Passa al contingut principal

Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: abril, 2015

T'has quedat sense llibre?

Per acabar la diada de Sant Jordi et proposo que visionis aquest video llibre, segur que acabaràs el dia amb un somriure.  Feliç lectura. Si tens més ganes de llegir, a continuació, et deixo l'enllaç del post escrit que he fet. Crochet Book arriba per Sant Jordi Has fet l'enquesta?  Pot ser que siguis tú qui te l'enduguis de festa!

Judo: Campionat de Catalunya

Els judoques de la Balmes amb Joan Marcual Dissabte dia 18 d'abril els  judoques del Club de Judo Balmes de la categoria cadet van competir en el Campionat de Catalunya que es va celebrar a la localitat de Cardedeu. Marina Rodríguez guanya el primer combat amb un YUKO i dos WASARI. En el segon combat perd per YUKO i en la repesca guanya per IPPON. En el darrer combat perd per estrangulament. Víctor Velaco i Cristian Funes han perdut els dos en el primer combat i no han pogut anar a la repesca. 

Entrenament conjunt dels judoques de Rubí amb els de Sabadell

Aquesta tarda els judoques del Club Judo Balmes han anat fins  al Judo Tada Ima Dojo de Sabadell per realitzar un entrenament conjunt amb els judoques de la ciutat veïna. La classe ha estat dirigida pel professor rubinenc Màrius Samper que és cinturó negre 2n DAN. La sessió ha estat una bona experiència en la qual els judoques intercanvien sensacions amb amics i competidors d'altres poblacions. El proper entrenament conjunt serà a Rubí, que ja estan convidats!

Homenatge especial al queixal del "seny"

Darrer queixal del "seny" arrencat.  Penso: Em continuareu aguantant ?  Em pregunto:  Pels adults...  el Sr. Perez també val? Amb motiu del darrer queixal del seny que m'han tret he decidit fer una manualitat.  El queixal està fet seguint la tècnica d'amigurumi. M'he inspirat en uns patrons que he vist a Internet tot i que he canviat les mides.  La rateta està feta amb feltre i els patrons els he aconseguit del blog Con mis manos . Amb això dóno per finalitzat l'homenatge al meu queixal!!