Passa al contingut principal

Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: setembre, 2014

JUDO Més que un esport

Seria interessant que les federacions esportives i organitzacions valoressin els beneficis d'un esport com el Judo que aporta tant en el desenvolupament personal i esportiu.

JUDO BALMES Fa un entrenament a Badalona

 Dissabte al matí els judoques de club de Judo Balmes de Rubí van participar a l'entrenament conjunt amb altres clubs que es va realitzar al Dojo de Judo Independència  ubicat a Badalona. El SHOCHU GEIKO és un entrenament típic japonès d'estiu que dóna inici a la preparació de la nova temporada. Al final de la sessió es va fer entrega d'un diploma a tots els participants. 

Festa de la Verema a Oller del Mas

Finca Oller del Mas Èxit de participació a la finca Oller del Mas en la Festa de la Verema on hem gaudit d'un dia ple d'emocions tant els participants als concursos de pintura ràpida, fotografia o concurs de relats literaris . Esmorzar Oller del Mas Al matí i per animar als artistes hem començat el dia amb un bon esmorzar regat amb el vi del celler.  La companyia, el tracte i l'ambient han fet que tothom es trobés en familia i gaudís de l'àpat. Concurs fotogràfic Quan ha finalitzat l'esmorzar els assistents hem iniciat una visita individualitzada per la finca per fer fotografies, dibuixar o simplement conèixer l'indret . L'interior d'Oller del Mas   Hem pogut entrar i  observar el tresor més preciat: el vi. El vins Els més petits també han tingut el seu espai i han participat en el concurs de manualitats i dibuixos. Concurs de pintura infantil  A la fotografia inferior es mostren els treballs dels ne

¿Puntual o impuntual?

¿ Es importante ser puntual ? Para mí sí ¿Se valora este hábito? Afirmo otra vez que sí, a no ser que el lector sea el que siempre llega tarde. Hay quien repetidas veces en los mismos eventos o actos aparece cuando todo el público está sentado y ya ha empezado la sesión. En ocasiones he intentado analizar a estas personas para saber a qué perfil corresponden y la conclusión que he obtenido es la siguiente: Ellos y ellas, porque no hay discriminación por sexos, piensan que lo realmente importante de la vida son su persona y actuación, por eso los que compartimos acciones o espacios con ellos y ellas no son, según demuestran, importantes y los exponen a interrupciones y distracciones constantes cuando aparecen a escena. Los tolerantes, ¿Dejaremos de serlo algún día? 

Càmera Google Maps

Sabeu que Google està fotografiant Catalunya? Aquest matí hem seguit a la càmera Google Maps a la C- 58 direcció Manresa.

POSTALS ESTIVALS PER REFRESCAR LA TORNADA

Blanes  Setembre ha començat  i una nova etapa cal iniciar.  Per adaptar-nos al dia a dia us deixo unes imatges refrescants del meu enamorat: El mar. Feliç tornada  Calonge Port d'Aiguadolç_Sitges S'Agaró Tamariu