Passa al contingut principal

Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: octubre, 2013

AIXÒ COMENÇA A CAMINAR!

De PPRR a " El meu toc" Un dia després de la presentació de la parada "El meu toc " al Mercat d'Artesania de Rubí en la qual col·laboro com a creadora, gestora de continguts del blog i de la web a comerç on "El meu toc"  també te presència a la xarxa, només puc dir en aquest moment: Gràcies a tots i a totes.  Gràcies pel vostre interés, per venir, per ajudar a qui sent la necessitat de crear i ser diferent, per l'entusiasme, etc, etc.  Gràcies també als que no us heu apropat per timidessa o per falta de temps però, que heu creat vida al centre anant amunt i avall. Us esperem el proper mes al mateix lloc. Com sempre vull acabar dient que sense vosaltres no hauria estat possible. 

AVUI FENT DE SUPORT A LA PARADA "EL MEU TOC" DEL MERCAT D'ARTESANIA

La parada " El meu toc " feia avui la presentació a Rubí en el Mercat d'Artesania. Viky, dissenyadora i amiga imagina i crea les seves bosses, mocadors i fermalls. Durant tot el matí el públic que passeja per l'illa de vianants ha preguntat, tocat i mirat el que hi ha a la parada. A la fotografia estem juntes i aviat sabreu per què.   Avui faig de relacions públiques. La ciutadania ha sortit al carrer i ha mostrat interés pels productes que exposen els artesans i artesanes.  Algunes de les persones que ens han visitat han mostrat entusiasme pel que han vist. Els comentaris han estat: és un producte original, no repetitiu, divers i per tots els públics .   La bossa catalana és una de les més admirades com es pot observar en la fotografia superior. A la fotografia inferior moment on em demanen que ensenyi un dels productes més innovadors.

PLEASE, SMILE!

RUTA GASTRONÒMICA DE SANT GALDERIC A RUBÍ

EL BULLIDOR, Tapa de patata amb bacon El post d'ara són d'aquells que mentre l'escrius penses en la cara que posaran els qui el mirin. El dissabte s'ha celebrat a Rubí la Fira de Sant Galderic i alguns dels restaurants del centre han decidit ofertar una tapa creativa i una consumició. Així que, per fer un tast he anat a algun dels que m'han obert la gana més rapidament.  A continuació us deixo unes fotografies per tal que feu un tast virtual. Que vagi de gust. CA LA XANA, Tapa de pop CAL NANO,  Tapa d'hamburguesa, bacon i ou ferrat EL GALL, Tapa de bacallà gratinat La iniciativa ha estat un èxit i Rubí ha sortit al carrer per participar. Penso que caldria repetir-ho més vegades a l'any. És una proposta. Per finalitzar unes croquetes

CREU EN ELS TEUS SOMNIS I L'ENTORN GIRARÀ AL TEU FAVOR

Alguna vegada has pensat que estaves fent tot el que humanament és possible per sortir d'una situació i de sobte l'univers es mou al teu favor i et mostra noves oportunitats? A mí sí.