Passa al contingut principal

Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: març, 2013

REFLEXIONS: EL VALOR DE L'AGRAÏMENT

He trigat més d'una setmana a pair el ventall d'emocions viscudes en un sol dia. Les intentaré reflectir amb la paraula pe poder-les compartir.  En primer lloc vull dir que, malgrat els moments d'incertesa general que patim per totes bandes, els valors i l'agraïment continuen existint i afloren quan t'envoltes de persones humanes que t'ajuden a crèixer interiorment. Està dins de la meva naturalesa ajudar i motivar als que tinc a prop. Instintivament realitzo aquestes accions tan si són persones properes com si són persones que acabo de conèixer. No puc permetre que els que m'envolten s'enfonsin, s'anul·lin o pensin que tot està perdut, per tant dedico grans esforços per buscar el millor de cadascú i fer-li veure que pot superar el mal moment pel que passa. És una acció solidària que em fa sentir  feliç quan rebo un somriure..., mai espero res a canvi. El cas és que durant tres mesos he estat fent un curs d'anglès intensiu de quatre hores d

JUDO: CAMPIONAT DE CATALUNYA UNIVERSITARI

Dissabte dia 23 a la tarda,  es va celebrar el Campionat de Catalunya Universitari de Judo al Pavelló Universitari de Barcelona. El rubinenc Miquel Luque va participar per primera vegada en aquesta competició i va quedar classificat en cinquena posició. Va realitzar quatre combats dels quals va guanyar els dos primers per IPPON però en el pas a la final va perdre. En el quart combat , on competia per aconseguir el tercer lloc anava guanyant però en els darrers segons va perdre contra un company de la mateixa Universitat (UPC). Malgrat el resultat aconseguit Miquel va ser felicitat pel seu coach, en aquesta ocasió Marc Fortuny, i per alguns dels assistents per la seva darrera evolució. A la fotografia superior una imatge de la competició i a la fotografia  inferior Miquel amb Marc Fortuny.

LECTURA RECOMENDADA:"LA VIDA QUE MERECES"

Pocas veces hago publicidad gratuita, pero cuando una cosa vale la pena no me lo pienso dos veces, y más con los tiempos que corren donde todo parece tener un coste material. Esta es la razón por la que también escribo este post en castellano. Os recomiendo el libro "La vida que mereces" de Álex Rovira y Pascual Olmos donde se hace un recorrido comparativo entre el individuo y la empresa y como la ausencia de valores nos ha llevado a vivir en una sociedad marcada por las diferencias sociales, que destruye el medio ambiente y donde el ser humano ha perdido la confianza para cambiar la situación.  Los autores del libro en la parte final nos explican como mejorar  la sociedad empezando por nosotros mismos y llevar esta acción a las empresas y organizaciones. Quiero recoger una de las frases del libro para cerrar este post: " Las metas sirven para caminar, son un estímulo para avanzar "