Passa al contingut principal

Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: desembre, 2012

JUDO: MIQUEL LUQUE CINTURÓ NEGRE 1r DAN

Avui al matí a les Llars Mundet de Barcelona s'han fet els examens de grau per cinturó negre de judo. Miquel Luque ha aprovat i ara ja és cinturó negre 1r. DAN. A la fotografia superior en el moment de les felicitacions dels entrenadors del club i a la fotografia inferior junt amb el seu company Álvaro de la Cruz que també ha aconseguit el cinturó negre. En aquesta fotografia M. Luque acompanyat per I. Pacheco fundador del Club Judo Badía.

DES DEL COR

PREPARANT EL NADAL...

Falten pocs dies per les festes de Nadal, ja has pensat els detalls pels més petits? Si vols regalar cultura, il·lusió i un somriure et recomano el meu conte   El regal de l'estrella de Nadal   pensat per petits i grans. La fotografia correspon a les primeres pàgines. Fes la comanda via e-mail a rosalopez66@gmail.com.  Si ets de Rubí no incremento el preu de venda de 5€ ja que podem quedar i entregar-te'l. Bones Festes!

GANXET: DECORACIÓ NADALENCA

S'apropen les festes de Nadal i el canvi d'any i, com molta gent, a casa tenim  per costum decorar la nostra llar.  Cal deixar anar la imaginació amb el que sabem fer i ens agrada i per això us deixo dues fotografies que corresponen al que he fet nou aquest dies. La primera correspon a una garlanda d'estrelles  que ens il.luminarà pel bon camí el proper any nou 2013, i la segona fotografia és la d'un penjarobes guarnit amb mini- mitjons de Nadal. La crisi ha fet encongir la talla. Salut i sort al 2013 a tothom!

CULTURA: LECTURA RECOMANADA

Aquests dies estic tan activa mentalment que crec necessari recomanar la darrera lectura amb la que he gaudit força; es tracta del llibre Aprender de los campeones  de Pep Marí editat per Plataforma Editorial. Si sou esportista, pare o mare d'esportista, entrenador, club, o un individu de la nostra societat que vol ser el millor en la realització de la seva activitat us recomano la lectura  perquè explica de manera  planera quines són les passes per les quals hem d'anar avançant per aconseguir el nostre objectiu. En el meu cas m'he adonat que simplement em faltava apuntar al sol...

PER UNA BONA CAUSA TOTHOM COL·LABORA