Passa al contingut principal

Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: agost, 2012

LA FARGA GUANYADORA INDISCUTIBLE DE LES FESTES DE SANTS 2012

Alcolea de Baix Un any més hem anat a veure els carrers de Sants. Aquest any ha triomfat La Farga amb la seva mina. Durant les festes els carrers s'omplen de color i s'ambienten segons el tema triat per la comissió de festes de cada carrer. Els materials utilitzats són reciclats i la feina ha estat realitzada durant tot l'any. Alcolea de Baix ha aconseguit el tercer premi concedit pel jurat que enguany només s'han premiat a tres carrers. Felicitats a tots per la festa! C. Rosés Alcolea de Baix a la nit Estrella Sants a Alcolea de Baix La mina de La Farga Las Vegas al carrer Rosés La Sagrada Familia Sant Punset Hello Kitty, la casa Miners

ART A LA SORRA

Sempre quedo meravellada quan veig creacions manuals. Ahir passejant per Castelldefels vaig veure aquesta creació feta amb sorra on el creador ha afegit aigua i foc. L'aigua no es pot apreciar a la fotografia però el foc sí, el trobeu?

DETALLS FETS A MA

Familia de pingüins a ganxet Aturant l'escriptura durant les vacances  per tal de tornar  al setembre a escriure amb força amb un projecte nou, he aprofitat els primers dies de vacances per centrar-me en un altre dels meus hobbies: el ganxet.   Amb la calor que hem passat al juliol fer pingüins de ganxet ha resultat refrescant.  El jardí de flors de camamilla és un regal per una cunyada que obrirà un herbolari al setembre. Els blocs de notes amb la clau de sol són per anotar les bones sintonies que m'envolten.

PETXINES A LA SORRA AL DIARI DE RUBÍ

Si esteu interessats a llegir la narració i no heu aconseguit un exemplar de llibre el podeu demanar via e-mail al meu correu i us enviaré un PDF.