Passa al contingut principal

Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: abril, 2012

SANT JORDI

Com m'agrada Sant Jordi!!!! Roses, llibres i punts de llibre* * Fet de patchwork per la mare; l'artista de la familia

JUDO: XXI TORNEIG INTERNACIONAL VILA D'ANDORRA LA VELLA

Dissabte es va celebrar el XXI Torneig Internacional Vila d'Andorra La Vella per les categories Júnior - Sénior masculí i femení. A la competició van participar competidors de clubs espanyols, francesos, portuguesos, italians i andorrans. El judoca rubinenc Miquel Luque va participar en la competició en -81 kg. En el primer combat no va poder superar a  l'italià M. Ambrosio que finalment va guanyar  per IPPON. Al segon combat va ser superat per S. Claret. Com es tractava d'una lligueta no va poder continuar. Malgrat no haver puntuat en aquesta ocasió la trajectòria personal del jove judoca va "In crescendo" ja que  en aquesta temporada ha participat en diverses competicions internacionals. 

COMPLEMENTS A BON PREU

Les manualitats sempre m'han fascinat. Avui penjo unes fotografies de pulseres i anells que fa una bona amiga L'Inma Martin.  El complements que dissenya, a  part de ser únics, estan de moda i són originals; també els pots adquirir per molt bon preu.  Desitjo que us agradin. Podeu trobar més al Facebook.

VISUALITZANT OBJECTIUS

BUSCO EDITORIAL  Dilluns és Sant Jordi i estic en "stand by" de la trucada de l'editorial que publicarà els meus contes_metàfora. La imatge és la visualització dels meus objectius cada vegada més clars i més definits. La fotografia concursa com a tal en Facebook:  https://www.facebook.com/augere.es/app_143278735766350  Si voleu aportar els vostres vots endavant. Una vegada més gràcies.

ENDAVANT!

Avui he decidit recomanar el darrer post escrit del meu amic Toni que sempre troba les paraules per fer que et moguis del teu estat i caminis cap a la teva meta. El post es titula No et rendeixis  . Desitjo que us sigui útil perquè està ple d'optimisme, força i vitalitat.