Passa al contingut principal

Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: març, 2011

PREPARANT UN REGAL

La darrera creació d'aquests dies ha estat la tovallola a punt de creu i uns ossets de feltre enganxats amb un llaç blanc per decorar.

TREBALLS A GANXET I PUNT DE CREU

Quan disposes de temps i esperes respostes i més respostes és interessant per aprofitar l'energia fer manualitats. Les fotografies corresponen a les darreres creacions en les que he estat ocupada. La primera fotografia és la d'un cucut de ganxet per penjar a la porta o a la paret, i la segona fotografia és un conjunt de pitets a punt de creu. La motivació és molt forta donat que he sabut que tornaré a ser tieta i estic entusiasmada.

JUDO: ENTRENAMENT FEDERATIU A L' INEFC

La sala de judo de l'INEFC a Barcelona ha estat el lloc on al matí s'ha celebrat l'entrenament federatiu de judo de les categories : Sènior, menys de 23, Júnior , Cadet i Infantil ,repartits en tres sessions horàries. A les fotografies instantànies de l'entrenament de Miquel Luque.

CREATIVITAT AMB LES MANS

Gaudeixo de temps i he decidit decicar algunes hores a recuperar un dels meus hobbies: El ganxet. He fet un bonic pitet per un bebé. El punt de creu era un repte per mi, però amb paciència he aconseguit fer la màquina de cosir per penjar en la zona decicada a la costura. Són ocupacions creatives de passar el temps d'espera...

DIDÀCTICA AMB MANUALITATS

Tenir nebots i nebodes petits fa que estiguis plenament actiu quan els tens al voltant. Si podem dedicar temps lliure a fer manualitats amb punt de creu o ganxet i les adaptem a les necessitats dels infants poden sorgir idees com la que vaig crear la setmana passada: " El joc del pastís" . En primer lloc cal fer a ganxet un pastís ( he imitat un de xocolata amb detalls de nata perquè als nens i nenes normalment els agraden amb aquests gustos ). Després cal fer les targetes amb noms de la familia, els amics, etc. El joc està pensat per a canalla de 3 - 4 anys i l'objectiu és que reconeguin visualment noms com: PAPA, MAMA, AVI, ÀVIA, TIET, TIETA... el seu nom i el dels amiguets. Quan tot està preparat ja podem jugar amb l'nfant preguntant-li: " Ara qui fa anys?" Agafem la targeta amb el nom que ha dit i cantant "Aniversari Feliç", per exemple, li diem que li porti a la persona que ha triat. És simple però serveix per interactuar amb el nen o nen