Passa al contingut principal

Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: abril, 2010

LA SATISFACCIÓ DE LES MANUALITATS (SEAT 600)

Pensar, fer i crear quelcom tangible resulta fàcil qual en tot el procés només intervé una persona amb ganes de realitzar les diverses accions, però la mateixa idea es complica i dificilment veurà la llum si en el procés hem d'esperar l'aprovació i el vist-i-plau dels que ens envolten. És coneguda la frase: "La unió fa la força", però tal com indica una de les accepcions de la paraula "força", capacitat de vèncer una resistència externa , és óptima si s'unifica en una única direcció. Al contrari resulta dispersa i amb seguretat poc eficaç. Des d'aqui una reivindicació personal pel primer de maig d'enguany: La possibilitat de veure materialitzat el dret al treball per qui no el tingui i ha fet un munt de cursos i proves el darrer any.

JUDO: MIQUEL LUQUE SUBCAMPIÓ DE CATALUNYA

Fotografia del cartell informatiu del Campionat Aquest matí s'ha celebrat el Campionat de Catalunya de judo a la ciutat de Tortosa. Miquel ha aconseguit el segon lloc després de disputar quatre combats en la categoria de menys de 81 kg. Fotografia del moment en el qual Miquel rep la copa en mans del president de la Federació Catalana de Judo. Fotografia de Miquel amb Alicia Alonso, com a entrenadora, i Rafa Signes.

JUDO: ENTRENAMENT FEDERATIU A LLORET DE MAR

Al matí s'ha celebrat un entrenament federatiu de judo a la localitat de Lloret de Mar dins la celebració del Stage de judo que convoca Lloret de Mar cada any. La jornada té especial importància perquè és el darrer entrenament amb els judoques de la selecció catalana abans del Campionat de Catalunya que es celebrarà a Tortosa el proper dia 17 d'abril. Aquí us deixo unes imatges de la jornada: