Passa al contingut principal

Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: març, 2010

FUNDACIÓN VICENTE FERRER Y EL NOBEL DE LA PAZ

PASSEM DEL PEATGE!

Imatges inusuals del peatge de La Roca del Vallès ahir al matí, concretament a les 10:45 hores on les barreres estaven aixecades a causa de la vaga dels treballadors. La cara de satisfacció de la totalitat dels conductors reflectia la il·lusió d'assemblar-nos, si més no per unes hores, a molts altres indrets de la península on per desplaçar-te per autopista no s'han de pagar peatges. Llàstima que per contentar a una part de la població, d'altres han de recòrrer a mitjans tan radicals per demanar els seus drets.

L'ADOLESCÈNCIA DELS ADULTS

L'adolescència és una etapa del desenvolupament humà en la qual les persones pateixen una sèrie de canvis en el seu metabolisme que determinaran quina alçada, pes, complexitat tindrà cada individu en el futur. A nivell social sovint es parla d'una etapa difícil perquè els canvis hormonals provoquen situacions inesperades. La societat exigeix molt als joves, que seran el futur pròxim però, en canvi, ells no sempre veuen corresposta aquesta exigència pels que s'anomenen adults. Els adults inventen normes i regles per aplicar davant dels joves a tot tipus de situacions, que posaran en acció quan els convingui. Qüestions com confiscar els mòbils als alumnes de la totalitat de la classe pel simple fet que, puntualment, s'ha sentit una trucada, i no confiscar el mòbil del professor/a de la mateixa classe, em sembla tema suficient per iniciar un debat. En el món de l'esport també hi ha normatives absurdes creades pels adults, per exemple, és el cas d'un entrenador inva

SETMANA DE PROVES, EXÀMENS I SELECCIÓ

Com si hagúes pres un complex vitamínic em sento avui diumenge després d'haver gaudit d'un descans obligat a causa de les diverses activitats intel·lectuals per les quals he passat durant tota aquesta setmana. Dilluns vaig fer una prova d'informàtica que em va anar bé, dimecres tenia el cas pràctic de la tercera prova del Consell Audiovisual i , divendres havia d'assistir a la tercera fase de les proves del Concurs Públic de Televisió de Catalunya. Tot ha coincidit la mateixa setmana però, passa com en els exàmens finals. . . Bé ara ja està fet i toca esperar que surtin els resultats i pugui accedir a un dels llocs que tan desitjo. A tots els qui esteu estudiant us dic: " No deixeu d'intensificar els estudis en el moment en el qual penseu que no podeu més perquè tot és possible si la il·lusió persisteix" . Ànims i sort!

PERFECCIONANT LA TÈCNICA

Dissabte al matí va tenir lloc una altre entrenamenta la sala de judo de la INEFC amb els seleccionadors catalans de la categoria cadet . La imatge correspon a un dels moments de la jornada.

IMATGES PER EVADIR-SE

La neu caiguda a Rubí durant el dia d'ahir deixa imatges per evadir-se després de patir diversos moments de tensió a causa de la inexistent mobilitat que disposavem a la ciutat a partir de les 16:00 h. Personalment no em serveixen els arguments que indiquen que el temporal ha estat excepcional perquè des de dilluns els serveis metereològics ja sabien el que venia i es va anunciar per televisió. La pregunta és: "Si això ja es coneixia, per què no s'han evitat que es glacin, tirant sal amb anterioritat a la caiguda de la neu, diverses vies de comunicació?", o "Com és que patim talls ferroviaris quan més es necessiten?". "Potser no es destina el que cal per a manteniment?" " Com és que la informació més fiable, en temps real, era la que TV3 (Televisió de Catalunya) estava transmeten durant la tarda? " Són moltes les preguntes que ens podem fer, però ara cal mirar endavant i no tornar a premetre que una nevada sigui lleu o forta paralitz

NEU A RUBÍ

La neu que cau a Rubí des d'aquesta nit deixa imatges com l'anterior. A continuació el pronòstic del temps per Rubí extret de l 'Agencia Estatal de Meteorologia .

JUDO: MIQUEL LUQUE SETÈ EN LA PRESELECCIÓ ESPANYOLA CADET

La Federació Espanyola de Judo ha publicat la Preselecció Cadet 2010 i Miquel Luque es troba en el setè lloc, representant a Catalunya malgrat que no va ser convocat recentment al Torneig Internacional Villa de Madrid el passat dia 6 de febrer ni al Campionat Nacional d'Espanya a Fuenlabrada ( Madrid ) celebrat el dia 27 de febrer.