Passa al contingut principal

Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: agost, 2009

RECICLATGE, ARTESANIA I COLOR

Del 22 al 30 d'agost es celebra la Festa Major de Sants ( Barcelona ) on es guarneixen els carrers amb material reciclat que es treballa durant tot l'any sobre la temàtica votada pels membres de cada carrer. A continuació us deixo algunes de les fotografies que he fet avui.

TEATRE I GENT GRAN

El diumenge a Televisió Espanyola 1 en el Programa "España Directo" van fer un reportatge del cursos de teatre que fan les persones grans a Rubí durant l'estiu. Us deixo dos fotogrames del programa i el link per si voleu veure el reportatge. Podeu accedir directament des de la següent adreça: http://www.rtve.es/alacarta/todos/temas/programas.htlm#564353

DESPRENDIMENT A LA FAÇANA

En la meva època estudiantil tenia un professor d'història de l'art que deia que la majoria de les persones no gaudiem de l'arquitectura que ens envoltava perquè quan caminavem per la ciutat no alçavem la mirada. Pel professor es tractava d'un fet greu si la nostra ciutat en aquell temps era Barcelona. Amb el temps he vist que tenia raó si més no per evitar que material que es despren de les façanes acabi impactant en el teu cos. Passejant per la nostra ciutat he vist que al Carrer Balmes part de la façana recentment reformada ha caigut a la via pública. La Policia Local i els Mossos han delimitat la zona per evitar possibles impactes sobre vianants.

SENSE BARRERES ARQUITECTÒNIQUES

L' Oficina d'Atenció al Ciutadà de Les Torres està tancada fins a finals d'agost perquè s'estan realitzant obres de millora. De moment el que es pot observar és que s'han eliminat les barreres arquitectòniques per accedir a l'oficina contruint una rampa d'accés.