Passa al contingut principal

Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: juny, 2009

DESPRENDIMENTS A UNA FAÇANA

A les 11.50 hores s'han produït uns desprendiments en una façana de la Carretera de Terrassa a l'alçada dels números 80-82. La Policia Local ha tallat momentàniament el trànsit, s'han limitat l'accés a la zona, mentre els bombers realitzaven les tasques oportunes per evitar que diversos trossos caiguessin a la via pública.

FESTA MAJOR O FESTA I PROU?

Divendres 26 va començar la Festa Major de Rubí i vam poder veure pels carrers a la Colla de Geganter de Rubí per alguns dels carrers de la ciutat. Després del Pregó de Rubí, cap a les 9 del vespre, els carrers i places es convertien en una gincana on l'atracció principal consistia a saltar cotxes per l'illa de vianants com s'observa a la fotografia. Un altre aspecte a destacar és el del Mocador 2009, que segons el programa de Festa Major es podia recollir a l'Oficina d'Informació de Festa Major i a l'estand de Ràdio Rubí, doncs tampoc hi havia a les 21.00 hores perquè segons la persona que era al taulell van venir els de l'Esbart i no en tenia. Visca la previsió i visca la festa.

LA REVETLLA DE SANT JOAN EN IMATGES

Imatges de la foguera esperant el seu moment màgic, imatges de fonts enceses mentre arribava l'hora de l'encesa, grups de persones esperant, actuació dels diables i el seu esclat de llum i foc, la foguera en el seu màxim resplendor i la foguera controlada en tot moment... Són flaixos recollits la nit de Sant Joan i plasmats en aquestes fotografies.

RECICLEM: AIGUA + OLI = SABÓ

Rubí fa un pas endavant amb el reciclatge. Des de fa una setmana s'utilitza l'aigua de la pluja per netejar els carrers. D'aquesta manera no es deixarà perdre un bé tan preuat i escàs com és l'aigua. És feina de tots conservar el planeta en el qual vivim, però per això cal que comencem per mantenir en condicions el nostre municipi. Des de casa col·laborem tant com podem amb el reciclatge: la fotografia correspon a sabó artesanal obtingut a través d'oli de cuina reciclat. Personalment no he fet mai sabó artesanal encara que l'utilitzo però, he trobat aquest web on ho explica per si algú s'anima: Aprenem a fer sabó

REVETLLA DE SANT JOAN

El dia 23 és la revetlla de Sant Joan. Celebrem el solstici d'estiu on el poder del sol ens permet renovar l'energia. Elements importants d'aquest dia són: El foc, Els petards, La coca de crema, fruita, llardons...i El cava Per tenir una revetlla com cal només hem de ser responsables tots plegats. Que tingueu una bona revetlla de Sant Joan!

L'ABSTENCIÓ TÉ UN PER QUÈ

Ha quedat clar que el veritable guanyador de les passades eleccions al Parlament Europeu ha estat l'abstenció. Ara molts diuen que cal mirar quin ha estat el fet que ha provocat aquesta "no acció" per part dels ciutadans i ciutadanes amb dret a vot. Jo, que no entenc de política, no puc fer una anàlisi constructiva perquè sóc dels pocs ciutadans que vaig anar a votar, entre altres coses perquè crec en la democràcia i perquè penso que si vols queixar-te com a mínim has de votar. Si alguns polítics observessin al seu entorn i deixessin de mirar-se el melic veurien que les respostes als problemes estan més a prop. Voltant pel nostre municipi he vist penjada una instància a mode de queixa ( l'autor de la qual ni tan sols conec) , perquè des de l'Ajuntament no ha rebut resposta. M'ha entristit força aquest fet per dues raons principalment: la primera perquè uns vuit mesos enrera, això no passava; i la segona raó perquè jo també vaig entrar dues instàncies fa més d

JUDO. DIA DE L'ESPORT

El Club Judo Badia ha celebrat el dia de l'Esport amb una classe oberta per a tots els seus alumnes i familiars . També hem pogut gaudir d'una exhibició de katas per a l'examen tècnic de pas de grau.

EL TRAMVALLÈS MÉS A PROP

El Diari l'Independent de Barberà publicava el dia 5 de juny que ja s'ha presentat la Plataforma en suport del Tramvallès, una opció de mobilitat interna entre comarques que afectaria a uns 600.000 habitants entre els quals es troben els rubinencs.