Passa al contingut principal

Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: abril, 2009

INFORMACIÓ SÍ O INFORMACIÓ NO

Parlar massa d'algunes notícies als "mass media " i acumular minuts de pantalla pot crear alarma social a la població. Temes com la crisi econòmica, la grip porcina, o fins i tot el meteorit que ha de caure a la terra d'aquí a vint anys aquets dies surten a tots els mitjans; però no parlar de les causes que provoquen algunes notícies, encara que sigui en l'àmbit local, com la destitució de Peiró al Consistori, pot resultar alarmant. El Punt.Cat publica avui les declaracions de Peiró fetes ahir en roda de premsa on diu que treballarà pel nou projecte encarregat per l'Alcaldessa al capdavant del Comissionat de projectes supramunicipals amb plena predisposició. Sense paraules. Simplement admirable!

EMBRIAGA'T DE SANT JORDI

A la Diada de Sant Jordi gaudim de parades de roses de diversos colors, amb predomini de la rosa vermella, col.locades estratègicament a diverses cruïlles de la ciutat. Algunes de les parades estan més guarnides que d'altres, pero totes evoquen la frescor que aporta la flor natural. A les llibreries i parades de llibres gaudim d'un esclat de novetats editorials que de vegades poden fer més costós trobar el títol que busques. De tota manera avui hem gaudit d'un dia esplèndit que ha afavorit que els rubinencs i rubinenques passegin per la ciutat tal com es veu a la fotografia superior en una instantània d'aquest matí.

GRÀCIES, SEAT

Per fi una bona notícia per molta gent. Sembla que ja podem dir que la fabricació del nou model Q3 s'ha adjudicat a la fàbrica de SEAT a Martorell . Quan les forces s'ajunten i l'interés és comú podem superar els mals moments. Per aquesta raó i des del meu blog vull felicitar a totes aquelles persones que amb el seu esforç han fet possible aquesta notícia: Els treballadors, pel patiment dels darrers mesos, Als sindicats per les negociacions, A l'Administració pel recolçament.

COTXE ABANDONAT ?

La fotografia correspon a un vehicle estacionat al Passeig de la Riera. Fa molts mesos que el vehicle està estacionat en el mateix lloc. Desconec si hi ha alguna ordenança que prohibeixi tenir estacionat un vehicle tan de temps en el mateix punt de la via pública sense moure'l. El mal estat en el que es troba actualment i les herbes que han crescut entre la roda i la xapa fan pensar que estar abandonat.

PICARESCA CIUTADANA

9:59 Dimarts 14 d'abril de 2009 Lloc: CAP MÚTUA DE TERRASSA Un percentatge alt de la població de Rubí aquest matí ens trobàvem fent una llarga cua al CAP MÚTUA DE TERRASSA davant, al costat, darrera, asseguts, al voltant. .. del taulell d'admissions a l'espera de ser atès per algun administratiu i demanar hora al nostre metge. Fins aquí tot normal perquè segons he sentit dir és habitual trobar força ciutadans i ciutadanes diàriament en la mateixa situació. El que ja no m'ha semblat tan " normal " és que hi ha gent que agafa més d'un ticket del torn de la màquina que els dispensa. La finalitat de l'acte és passar-li a algun conegut que arriba més tard i així l'últim individu s'estalvia de fer tanta estona de cua. Jo, que era dempeus perquè havia gent gran que buscava les cadires lliures, o joves que vénen malalts ( recordo que l'indret és la sala d'admissions del CAP), observo a persones que arriben posteriorment a mi passen davant tan

IMATGES PER EVADIR-SE

La pluja no ens ha abandonat i les festes de Setmana Santa han estat passades per aigua. Cal pensar que l'aigua és un bé preuat que sovint falta i podrem acceptar amb millor predisposició que per culpa de la pluja no hem pogut gaudir plenament d'uns dies de vacances desitjades i merescudes on el sol fos el protagonista. Durant aquests dies he aprofitat per desconectar de la urbe envoltada d'un paisatge de muntanya net i ple de color al municipi de Seva a la comarca d'Osona (al Montseny). Les fotografies que encapçalen el text són algunes de les que he pres durant la meva estada. Amb la desconexió pròpia que afavoreixen uns dies de descans puc tornar a empendre la rutina que ens depara la societat actual amb una perspectiva més ampla i optimista. Bona tornada a la vostra tasca!

JOCS FLORALS PARTICULAR

Amb l'arribada de Sant Jordi es convoquen a diversos indrets els Jocs Florals, que és un certàmen literari per a premiar les més altes virtuts poètiques. Des del meu blog vull fer un homenatge particular a aquesta exaltació de la creació literària amb un poema titulat: "EL PODER" He estat amb els que tenen el poder i els he vist fer. Alguns amb poder no volen saber que tothom necessita dels altres també. Alguns amb poder busquen les errades dels "dèbils", sense adonar-se'n que demà seran ells els que hauran de justificar-se. abril 2009

EL PUNT ENTREVISTA A L'ALCALDESSA DE RUBÍ

El Punt.Cat publica l'entrevista que va fer a l'Alcaldessa de Rubí, Carme García Lores, on comenta diversos temes d'actualitat. Personalment observo un to segur en el seu discurs en parlar de temes de política general i/o mundial; en canvi quan parla de Rubí i de l'actuació de l'Ajuntament sovint utilitza verbs que denoten probabilitat en les afirmacions ( verbs com: creure, esperar ...). Aquestes són algunes de les frases: " Patirem, però creiem que podem aguantar i recuperar-nos." " Esperem que limiti una mica el creixement de l'atur" Com a ciutadana em cal saber, en aquests moments tan especials, que els nostres governants de Rubí fan el que fan perquè estan segurs que és el millor per a tots.

EL CORAZÓN Y LA LUNA

El dimarts 2 d'abril Antonio Jiménez Ruiz va presentar el seu llibre " El Corazón y la Luna" a la biblioteca del Col·legi Maristes de Rubí. La presentació va comptar amb l'escenari ideal per un acte literari. Després d'una emotiva presentació, on es va relatar la trajectòria personal del poeta, l'autor procedí a la lectura de part de la seva obra. A continuació transcric el poema LXXXII : Tengo miedo a miedo tener A quedarme solo entre tanta gente A no creer en nada A creer en todo A no tener nada por qué luchar A luchar por nada A luchar por todo Es el miedo a escribir que lo siento miedo Es el miedo a no escribir lo que siento A esperar un nuevo miedo Es miedo a pintar mis miedos Valentía, Es valentía a vivir con miedo El miedo a ser demasiado valiente Es vivir, vivir plenamente vacío por todo lo que me llena. Posteriorment a la lectura de poemes vam gaudir d'un muntatge audiovisual sobre la vida d'Antonio Jiménez Ruiz. L'acte de presenta

TRAMVALLÈS: RUBÍ - BADIA

Diversos municipis veïns estant mostrant el seu suport al TRAMVALLÈS en els plens . La iniciativa de crear un traçat de tramvia comarcal per enllaçar les poblacions de Sabadell, Terrassa, Sant Cugat, Montcada, Rubí, Cerdanyola, Universitat Autònoma, Ripollet, Barberà i Badia, facilitaria la mobilitat urbana entre municipis a aquelles persones que sortim de la nostra ciutat per realitzar activitats diverses. L'Ajuntament de Rubí ha donat suport en el ple ordinari de març al projecte del TRAMVALLÈS, igual que va fer Sant Cugat i ha fet Sabadell .